2014. nov 02.

Segítség!!!!!! Tönkretette a kedvenc holmimat a gyerek!!!!

írta: boldog anyuka vagyok
Segítség!!!!!! Tönkretette a kedvenc holmimat a gyerek!!!!

troubleweb.jpg

 

Kedves Anyuka!

Veled is történt már hasonló? Összetörte a kedvenc parfümöm, vázámat, kinyomta vagy magára kente a legdrágább e az krémemet, persze az egészet, összetépte a kedvenc fotómat, könyvemet vagy összefirkálta az éppen aktuális feladandó sárga csekket.

Kedves anyuka?! Hogy történhetett ez meg? Sajnos azt kell hogy mondjam, nem a gyerek a hibás! Őt minden érdekli, és persze ez a normális. Nekünk kell számára biztosítani a megfelelő, veszélymentes környezetet. Ha valamit otthagyunk, az a mi felelősségünk, hogy gyerekkíváncsiság áldozata lesz.

Emlékszem, amikor a kistesóm egy éves volt, minden egy méter magasságban kezdődött, a polcok alul üresek voltak, és felkerültek a magasba, lentre a játékok, a konyhaszekrény be volt kötözve, és még sorolhatnám. Persze ahogy kezdte jobban megérteni a dolgokat, kerültek vissza a kevésbé veszélyes tárgyak.

És kérlek téged kedves olvasó, sose hagyd egyedül a gyermekedet, mert nekik különös érzékük van arra, hogy a legveszélyesebb dolgokat találják meg, pont azt amire nem is gondoltunk. Ha zuhanyoznod kell, akkor vagy a kiságyba rakd, vagy vidd magaddal. De ne hagyd egyedül!

 

Szólj hozzá